Pleje af hæk, græs og fliser

Vi udfører haveservice – og altid med et skarpt resultat

Græspleje med omhu

Græsplænen er ofte det første, der fanger øjet, når du træder ud i haven, og er derfor også det mest iøjenfaldende. Hos HelloGarden tilbyder vi professionel græspleje, der inkluderer reparation af ujævne græsplæner, ukrudtsbekæmpelse samt eftersåning og gødning, som sikrer, at din græsplæne forbliver frodig, grøn og indbydende.

Hækklipning og etablering

Hos HelloGarden hjælper vi med etablering og pleje af hæk. En velklippet hæk bidrager ikke blot til havens æstetik, men også til privatliv og struktur. Vi tager stort hensyn til hækkens sundhed og vækst, og har stor erfaring og viden omkring, hvordan du, både nu og i længden, får det bedste resultat.

Fliserens og beskyttelse

Fliser kan med tiden blive plettede og overgroet med mos og alger, hvilket kan give et trist udseende til haven, indkørslen, terrassen og lignende. Vi anvender højtryksrens til effektivt at fjerne snavs og uønsket vækst. Efter rensningen giver vi fliserne nano-imprægnering, som beskytter fliserne bedre og derved også gør vedligeholdelsen lettere.

Din specialist inden for havepleje

HelloGarden hjælper dig med at bringe skønhed og harmoni til dine udendørsarealer i en travl hverdag, så din have altid er i de bedste hænder.

Vi kombinerer dybdegående ekspertise med stor erfaring og viden og tilbyder skræddersyede løsninger, der er nøje afstemt med dine unikke behov og ønsker, og vores kompromisløse fokus på kvalitet sikrer, at din haves sundhed og skønhed altid er i centrum.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kører i Storkøbenhavn, langs Sydkysten og på Midtsjælland. Ring til os på 71 90 96 01, eller skriv til enten dirch@hellogarden.dk eller udfyld vores 71 90 96 01, så hører du fra os.

Vi samler på glade kunder

Lad os hjælpe dig

Få et godt tilbud på det arbejde, du skal have udført.

Kontakt