Boligforeninger & Virksomheder

Anlæg af grønne områder i virksomheder og boligforeninger i Storkøbenhavn, langs Sydkysten og på Midtsjælland.

Vi hjælper med etablering af:

  • Grønne områder, så de bliver smukke, indbydende og livlige fra starten
  • Græsplæner, som skaber et indbydende udendørsområde
  • Hække, som danner rammerne for et frodigt og velanlagt udendørs miljø

Da kan du med fordel vælge HelloGarden til at stå for anlægsarbejdet. Her får I løst anlægsopgaver og etablering af grønne områder, som I ikke selv har tid eller ekspertise til at håndtere. På denne måde sikrer I en flot og indbydende ramme, som både I og jeres beboere kan glæde jer over.

Få mere tid til alt andet

Vi forstår, at det som virksomhedsejer eller boligforening er vigtigt at kunne fokusere på kerneområderne i jeres arbejde, og ikke skulle tænke for meget over de grønne områder.

Derfor tager vi hånd om de anlægsopgaver, som er essentielle for at skabe smukke og indbydende udendørs miljøer, men som måske ikke er jeres primære fokus. Dette er vigtigt for både beboernes trivsel og for det indtryk, som medarbejdere, kunder eller gæster får, når de besøger jer. Det kan derfor være en værdifuld investering at lade HelloGarden tage sig af anlægsarbejdet. Vi tilbyder derfor at udføre anlægsarbejde præcis efter jeres ønsker eller budget.

Hvis I ønsker at drøfte jeres tanker eller ønsker et uforpligtende tilbud, er I altid velkomne til at kontakte os.

Indhent et uforpligtende tilbud

Med mange års erfaring i branchen er vi eksperter i at anlægge grønne områder, græsplæner og hække, så du kan trygt kan overlade opgaven til os. Kontakt os og drøft jeres tanker og ønsker til anlægsarbejdet, så står vi klar med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os allerede i dag på 71 90 96 01, eller skriv enten dirch@hellogarden.dk eller vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Vi samler på glade kunder

Lad os hjælpe dig

Få et godt tilbud på det arbejde, du skal have udført.

Kontakt